Nu bygger vi en egen kvalitetskatalog för bättre seo

sveasajterJust nu bygger vi på pro24.se en egen länk katalog som vi utformar för bästa möjliga seo för alla våra partners. Katalogen är redan nu live och fungerar som den ska så vill du vara bland dom första som publicerar din sajt kan du göra det på sveasajter.com.

Det vi har kvar att fixa är bland annat designen och ett par funktioner där vi kommer att lyfta fram våra exklusiva partners extremt mycket och se till att dom får det absolut bästa värdet ur vår katalog.

Katalogen kommer endast att godkänna bra och värdefulla svenska bloggar och sajter. Det tillsammans med smart källkod och seo optimering kommer att göra vår katalog till den mest värdefullaste för oss som jobbar med seo.

Vill du höra det bästa? Alla vi som bloggar på pro24 kommer att få våra senaste artiklar visade tillsammans med en länk på vår katalog. Dvs extra mycket exponering till alla pro24 bloggare och extra mycket länk kraft.

Vi ses och hörs snart!
http://www.pro24.se

Tjäna pengar med din problogg med hjälp av tjänapengaronline.com

tjänapengaronlineTjänapengaronline.com är en kostnadsfri tjänst för bloggare som vill sälja reklamplats, länkar och dylikt på en personlig nivå som hjälpt oss och många utav våra partners flera gånger att ro i land dom bästa dealen samt att hitta dom bästa köparna.

I vårt inlägg tjäna pengar med din blogg som finns på startsidan nämnde vi bland annat att du kan sälja länkplats, reklam och till och med bloggen och funderar du på att göra något utav det är det här rätt tjänst för dig som dessutom är helt kostnadsfri för den som säljer.

Tjänapengaronline.com funkar som så att du skickar in lite info om din blogg till dom och sedan skickar dom ut det till sin kundkrets och får tillbaka prisförslag från dom som vill köpa utav dig. Tjänapengaronline.com presenterar sedan dessa företag för dig och du kan då välja ut vilka du vill sälja till.

Du som inte ens har en blogg men som vill tjäna pengar på nätet har här en fantastisk möjlighet också att komma igång att börja tjäna. Följ våra anvisningar för att bygga upp en eller flera bra bloggar här på pro24.se helt gratis och sälj sedan antingen bloggen eller reklamplats via tjänapengaronline.com

Vi önskar dig en fortsatt bra dag och lycka till!
teamet på http://www.pro24.se

Grymm PR1 länk gratis från .EDU hemsida!

edu____backlinksTja, idag bjuder jag på et grymt gratis tips om var du kan skaffa en bra gratis inlänk från en pagerank 1 sida med .edu domän. Först tycker jag du behöver veta att .edu länkar är av väldigt bra kvalitet och väldigt värdefulla.

Förr i tiden var det dock väldigt svårt och nästan omöjligt men idag har allt fler education (.edu) sajter en blogg vilket har öppnat upp möjligheten att få en länk hos dom i deras kommentarsfält och ännu grymmare är att ett flertal utav dom erbjuder en så kallad dofollw länk som faktiskt följs av sökspindlar och som ger riktigt värde till din sajt.

Tänk bara på att bidra med en trevlig kommentar om inlägget och lägg till din länk samt ange ditt nyckelord istället för namn. Här nedanför får du ett konkret tips på en sidan sida där du kan placera din länk nu direkt och den kommer även att läggas till direkt utan att dom godkänner det. Hope you like it!

Ha en bra dag!
Mvh Lisa Svensson

1 2 3 6