Se till att få besökare till din blogg redan från dag 1

Hej, tänkte idag bjuda på ett par tips om vad du kan göra samma dag då din blogg är redo för besökare för att faktiskt få besökare till din blogg och gratis så klart.

fler-besokare-hemsida

Använd gratis-trafik.se

Gratis-trafik.se är en smart bannerutbytestjänst som inte har reklam under bannersen så att det ser ut som att du lagt till dina partners banners själv. Som medlem hos dom får du först 500 gratis visningar och sedan får du 9 visningar för varje 10 visningar du ger. Ett smart sätt är att tex lägga din unika gratis-trafik.se html kod på sidor som inte är så viktiga som tex på sidan om oss , kontakta oss osv och gärna två gånger. Varje gång någon besöker dessa sidor ger du två visningar och tjänar visningar själv vilket betyder att din reklam banner syns hos andra och du får besökare.

Kontakta andra

Ett smart sätt att få besökare till sidan direkt är faktiskt att kontakta andra. Det du kan göra då är att hitta en topplista med tex bloggare och kontakta dom och fråga om ett länksamarbete. Dels så kan du hitta nya trevliga partners och dels så kommer dom besöka din blogg och titta runt för att se vad den handlar om. Även om dom själva har en blogg så har du här chansen att även fånga en läsare eller återkommande besökare om din blogg är intressant.

Låt oss promota den

Det tredje alternativet är att vi promotar din blogg på vår startsida. Om du skapar en så pass snygg blogg som vi tycker är tillräckligt snygg och intressant kommer vi att visa upp den som en utav våra bästa bloggar på framsidan som varje dag har över 500 unika besökare. Kontakta oss bara och berätta att du vill att din blogg ska synas där så återkommer vi med svar om den är tillräckligt bra eller vad som behöver fixas till innan vi kan visa upp den.