Debatt24.nu är inte som nyheter24

debatt24_stotta_oss

Debatt24 är en ny debatt– och nyhetssida som tar upp de debatter du bryr dig mest om. Vi rör om i grytan med spetsade debatter och sprider era kommentarer och budskap genom flertalet sociala medier.

EU-parlamentet diskuterar en resolution som syftar till att införa åtgärder ”för att ta itu med ryska och ISIS propaganda.” I den senaste kölvattnet av anti-Ryssland känslor, kommer det brittiska parlamentet också höra en debatter om uppsägning offentliga personer med påstådda Ryssland länkar.

På onsdag kommer ledamöterna i Strasbourg rösta om en icke lagstiftande resolution som uppmanar EU att ”svara på informationskrigföring av Ryssland och islamistiska terrorister med mer positiva meddelanden, debatt medvetenhet och live debattinformationskompetens.”

Inför omröstningen har frågan diskuteras vid ett plenarsammanträde, med en rapport ”efterlyser starkare motåtgärder” efter att ha presenterats lagstiftare, enligt Europaparlamentet. Rapporten, debatten av en polsk ledamot i Europeiska konservativa och reformister (ECR) grupp, Anna Fotyga, sade att Ryssland strävar efter att ”hetsa rädsla och dela Europa” tillsammans med terroristorganisationer, såsom Islamic State (IS, tidigare ISIS / ISIL ).

vi är så mycket bättre än nyheter24