Gratis länkar som du kan skaffa till din hemsida

gratis länkarHej och välkommen till gratis länkar bloggen här på pro24.se som är en samling av Sveriges allra bästa gratis länk tips online. Här hittar du dom bästa sajterna att lägga till din hemsidas eller bloggs länk hos gratis och information om hur du på bästa möjliga sätt skapar kvalitetsrika länkar till sajten utan att spendera några pengar. Här på startsidan går vi kort igenom hur du på ett smart sätt ska använda våran sida för att bygga inlänkar gratis på ett smart sätt och därefter kan du sedan välja vilken typ av länkar du vill ha och sedan gå igenom våra rekommendationer. När du är klar kommer du med jämna mellanrum att kunna ta del utav lite smarta marknadsförningstips via vår blogg.

Hur bygger man bra länkar helt gratis?

Det bästa och enklaste sättet att bygga gratis inlänkar på är att faktiskt bygga ett nätverk av sajter. En marknadsförare måste ha inlänkar och dom som vill investera väljer att köpa länk kraft från andra redan etablerade sidor och bloggar men om du vill få dina länkar gratis och framförallt själv skapa ett nätverk så att du slipper köpa länkar från andra som även har en hel del andra annonsörer ska du lägga tid på att utveckla ett eget länk nätverk. Att bygga ett länk nätverk fungerar som så att du skapar låt oss säga 10 till 20 bloggar eller hemsidor och fyller dessa med relevant innehåll för sidan du ska länka till. Vi säger att du har en sida om cyklar och skapar då 10 bloggar om tex cyckeldelar, cykelbutiker, gamla cyklar och tex cykelresor. Dessa sidor fyller du med relevant innehåll kring dess ämne. Steg 2 är att skapa ett värde till bloggen som vi går igenom här nedanför.

Skapa ett värde till din nya blogg

Så när du har ett tiotal relevanta bloggar upp och dom är så pass färdiga att människor faktiskt kan besöka dom och ha nytta utav dom är du redo för att börja bygga ett värde. Detta gör du genom att använda dig utav dom andra teknikerna och tips som vi har här på gratis länkar. Du lägger tex dina nya bloggar på olika topplistor, länk kataloger och andra gratis länk sajter och du gör detta så naturligt som möjligt så att du tex både fördelar upplägget så att du lägger två länkar om dagen samt att alla har olika beskrivningar och titlar. När du har gjort detta ett tagg så kommer dina nya bloggar att börja få ett värde som du tex kan kolla på open site explorer och när du har ett värde som du är nöjd med kan du sedan börja använda dina nya bloggar i ditt länk nätverk och länka ut från dessa till dina huvudsidor och bloggar.

Finns det enklare sätt till gratis länkar

Ja klart att det finns enklare sätt som är att inte skapa bloggar utan att direkt gå till länk kataloger, topplistor och andra gratis tips hos elitcasinon och tjänster där du direkt lägger till din huvudsida. nackdelen är dock att du ofta måste länka tillbaka från den sidan du vill ha en länk till vilket gör att du kanske måste fylla din huvudsida med massor av knappar och länkar du egentligen inte vill ha där. Förutom det så får du en länk på en sida där många andra redan har länk också till skillnad från den uppbyggda bloggen du kontrollerar där endast du kan skaffa en länk ifrån. Att välja den enklare vägen är helt klart en mycket snabbare väg men i det långa loppet tjänar man mycket mer på att bygga sitt eget nätverk som i slutändan kommer att ge både ett bättre värde, ett längre värde och som du kan använda när du vill och hur du vill till vilka sidor du än skapar i framtiden. Tex kanske du bygger 10 nya bloggar till ditt nätverk och kan då använda dessa också för att bygga deras värde. Desto fler du har desto enklare och bättre blir det alltså i slutändan.