Deep Skin

Jag har blivit inbjuden av Kyra från Nannic att få prova deras deep skin behandling. Det är ett unikt duokoncept och den nya generationens microneedling. En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande mikrokanalsteknik och specialutvecklande serum. De aktiva ingredienserna kan genom de små mikrokanlerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna. Huden får en finare lyster och tillväxten av nya celler stimuleras.

Det var verkligen en skön behandling och man såg fin ut direkt efter.

 

16880350_10210572809949774_1202416266_o

16923780_10210572809749769_1415394058_n

Event på Make up store

Jag har varit på ett event i Stockholm med min dotter Emma och Anne Von Porat som har veckomagasinet . Vi var på make up stores showroom för att fira vinnaren av hårkontrolls modell 2017 och vinnare blev Maria Geni. Det böjds på mingelmat, dryck och musik. Det var catwalk för hår och modevisning med temat too funky – a tribute to Gerorge Michalel. Eventet var roligt och glamouröst och bäst av allt var att man fick en goodiebag med massa roliga produkter.

 

16830832_1036871063125502_58042113827328210_n

16807172_1036871066458835_4706591594143993313_n

16797708_1036964833116125_9179613136872358856_o

Superskön dag på klinik Nannic

Jag har haft en härlig dag på kliniken Nannic i Stockholm. Jag och Anne Von Porat blev inbjudna för att få NBE 1000 behandling. När vi kom dit blev vi varmt mottagna av Kayra och Karin som  bjöd oss på fika innan behandling. Sedan fick jag en underbar ansiktsbehandling med NBE 1000 och det kändes som jag var i heaven minst sagt. Efter vi blev bjudna på lunch var det dags för nästa behandling och då tog jag ryggbehandling med NBE 1000. Jag tyckte det var himmelsk under ansiktsbehandlingen men det här var bara så underbart härligt! Vilken dag :) Och vi fick även goodibag med oss hem. Funderar starkt på att köpa hem denna maskinen.

Jag kanske ska berätta vad NBE 1000 är också. Man behandlar både ansikte och kropp med hjälp av radiofrekvens och värme. De radiofrekventa vågorna tränger lätt igenom de djupare hudlagren, fettlagren och de underliggande musklerna. Radiofrekvensen passerar genom vävnaden i behandlingsområdet och en friktion uppstår, vilket genererar värme. Genom temperaturökningen hjälper NBE 1000 problemområden i ansiktet och på kroppen att reducera bl.a. rynkor slapp hud och celluliter. Behandlingen sätter igång kroppens egna naturliga system och ger en ökning av kollagen och elastin, vilket ger bestående resultat. NBE 1000 är som detox för huden där bl.a. slagg bryts ner och slussas ut via njurarna. Behandlingen är varm och skön.

15310948_1142814419172035_1944608693_o

 

 

Ta bort oönskad fillers med Hyalase

Hyalase är ett licenspreparat som är godkänt av läkemedelsverket. Medlet bryter ner inkapslade fillers, det löser alltså upp hyaluronsyra och man kan få omedelbara resultat. Som jag skrev tidigare så gjorde jag fillers under ögonen som blev helt misslyckat. Jag pratade med en plastikkirurg som sa att Hyalase är det man använder när fillers gått snett eller att man helt enkelt bara vill ta bort det. Så nu har jag gjort behandling med Hyalase under ögonen. Ja, det gick bort direkt men det jag inte räknade med att det tar bort all hyaluronsyra, även det man har naturligt. Hyaluronsyra är ingen syra utan en sockermolekyl som finns naturligt i kroppen. Mängden minskar med åldern därav anledning att man använder fillers. Så nu ser jag inte klok ut runt ögonen eftersom det ser ut som det är skåror som är urholkade under ögonen. Vad ska man göra nu då?

Rumpkräm under ögonen?

Att använda hemorrojdsalva under ögonen mot svullna ögon är ingen nyhet, det är ett gammalt knep bland modeller och kändisar i Hollywood. Jag berättade tidigare om mina misslyckade fillers som jag gjorde för ca 2 år sedan som jag kämpar med. Ibland så kan ögonen vara mer påsiga/svullna när det drar till sig mer vätska som i mitt fall på grund av fillers som jag har under ögonen. Jag gick till apoteket och frågade en expedit lite tyst om vilka hemorrojdsalvor dom har. (Tyckte det var lite pinsamt )Då hon pratade väldigt högt om den ena efter den andra som fanns, jag var ju då tvungen att prata lite högre och sa då , jag ska ha den under ögonen. Jag fick med mig en salva som jag smorde in ett väldigt tunt lager av under ögonen. Man känner direkt att det händer något, det sticker och pirrar lite. Det fungerar verkligen :) Salvan är avsvällande och sammandragande, det blir även lite uppstramande känsla. Perfekt att kunna ta till ibland.

Till exempel på salvor som finns Xyloproct och Scheriproct

Fillers under ögonen bra eller dåligt?

För ca 2 år sedan intervjuade jag en läkare angående olika fillers som finns på marknaden. Läkaren tyckte att jag skulle behöva fillers under ögonen på grund av att jag har så tunn hud där, hon sa att det skulle bli mer fylligt på ett naturligt sätt. Jag tvekade lite eftersom jag inte hade planer på att göra detta, men litade på hennes professionella åsikt. Jag ångrade mig direkt efteråt för att det blev ett fult resultat men tänkte att det är tur att det försvinner med tiden. Efter ca 9 månader efter behandlingen hade det blivit värre och en morgon fick jag en chock när det hängde som påsar lite längre ner under ögonen i form som en banan. Helt förskräckt ringde jag klinken och berättade vad som hade hänt. Till min förvåning hade dom inget intresse att hjälpa mig alls, de sa att det finns inget dom kan göra och det försvinner med tiden… Jag använde galvanic spa maskinen ( Som jag har skrivit tidigare om) varje morgon för att få det att se slätare ut men till slut hjälpte inte det heller. Jag träffade flera plastikkirurger för att kolla om det gick att operera bort och samtliga sa att man ska inte spruta in fillers under ögonen för att det ofta kan bli fel. Dom sa också att det är inkapslat så det går inte att operara bort det. Suck!  Ska jag gå så här, forever? Med detta vill jag säga att tänk både en och två gånger om inte 10 gånger innan du gör fillers under ögonen, med fillers menar jag inte botox. Sen finns det många som är nöjda med fillers under ögonen men det kan gå väldigt snett.

spa med Linda Myrberg och Blossom Taintom

VIP inbjudan till afterwork med Saunachill och yoga med Linda Myrberg och Blossom Taitom på Clarion hotell i Stockholm. Saunachill är ett holistiskt  spa-koncept som är baserat på badtraditioner från hela världen. Det finns 5 element som man utgår från, blir lite kortfattat här. Trä= Energi , bra när man är stressad, trött och har låg energi. Eld= Relax,  ger avslappning och lugn och ro i både kropp och sinnet. Vatten= Detox, utrensning. Jord= Grounding, ger jordförbindelse och klarhet. Metall=Styrka, ger motståndskraft och öppet sinne. Linda blandar eteriska oljor i vatten som hon sedan häller på vedugnen i bastun, därefter viftar hon ner ångan med en speciell handuksteknik. Det blev så varmt…. Men det luktade helt underbart :) Man sitter i ca 8 minuter sedan är det dags för en iskall dusch, som inte är så skönt men Linda säger att man vänjer sig. Det är superbra för huden. Sedan gör man om proceduren 2 gånger till, tills det är dags att skrubba kroppen med havssalt örter och eteriska oljor. Vi fick även lägga en ansiktsmask gjord på collagen,havtorn, honung och kokosolja. Vi blev superlena och hela upplevelsen var jätteskön!

Det är 100 % garanti på

Detox effekt

Mer energi

Fast och smidig

Mindre stress…. Och ja, så upplevde jag det. Kan varmt rekommendera detta.

Linda Myrberg är grundaren till Nordic superfood, så nu ska jag testa hennes produkter, spännade :)

mammamammaa

Är ansiktsträning hudföryngrande?

Jag skulle vilja svara både ja och nej på den frågan. Det finns ingen vetenskaplig forskning bakom detta påstående. Till exempel att ansiktsyoga eller annan ansiktsträning ska få huden att se yngre ut. Men jag tycker det är bra att träna alla muskler, inklusive musklerna i ansiktet. Det är genom att grimasera för mycket så man töjer ut huden och det i sin tur kan få motsatt effekt och istället ge rynkor. Det finns däremot forskning som visar att elektrisk stimulering kan förbättra hudens fasthet och bromsa åldrandet. Elektriska stimuleringen som tränar musklerna utan att töja ut hudens elasticitet. Exempel på maskiner som jag själv använder och som man kan använda själv hemma är.

Galvanic Spa

Facemaster

Tua tre’nd

 

Ge fransarna ett lyft

Att permanenta fransarna ( fransuppböjning) är väldigt populärt till sommaren, även att färga fransarna efteråt. Mascaran kan ta semester, helt perfekt!

Hur det går till.

1 Man väljer spole utifrån vad kunden önskar för resultat. Det finns i olika storlekar beroende på hur korta/långa fransar man har.

2 Spolen limmas fast på ögonlocket längs med fransarna, sen limmar man fransarna upp på spolen.

3 Man penslar på permanet vätska i ca 10 minuter, sen fixerings vätska i ca 10 minuter.

4 Sedan tar man försiktigt bort limmet från fransarna. Nu kan man färga fransarna.

Ögonfransuppböjning 360 kronor . Det håller i ca 6-8 veckor.

Ögonfransfärg 160 kronor. Det håller i ca 4-6 veckor.

 

FRansar1 fraaansar