Jennifer Lopez Tre-Piece Suit kan ha varit en hyllning till Janet Jackson, inte Michael

Jennifer Lopez, som länge har utfört hudskinnande utseende, slog det i kväll på Billboard Music Awards. Istället hade hon en väldigt dandig tredelad kostym för att utföra sin nya singel, ”Dinero”. Den optiska vita uppsättningen prydde en siluett med större livslängd: en artfully skräddarsydd jacka med snygga midja och löst passande byxor. J.Lo toppade den av med en hatt som satt så låg, det täckte nästan hennes ögon, medan tillbehör som sängklädda handskar, bälte, plånbokskedja och en rhinestone-skyddad mikrofon gav en stor mängd gnista och stjärnkraft.

00-story-image-jlo-billboards

Medan många människor tog på Twitter för att jämföra Lopez tittar på Michael Jacksons vita kostym i ”Smooth Criminal” (1988), kan J.Lo ha faktiskt betalat en hyllning till sin syster Janet Jackson, som deltog i att acceptera Icon Award . Roligt faktum: Ms Jackson hade en pinstriped Zoot-kostym för hennes musikvideo ”Okej” 1989. Även om en kvinna som rockar en kostym, oavsett referens, ger ett tidlöst och kraftfullt uttalande.

Inuti Westworlds säsong 2 Premiere med Tao Okamoto

Det finns mycket mer till Westworlds överklagande än bara androider. Hit-serien, som återvänder till den lilla skärmen i helgen, skryter med kritik och en av de mest snygga gjutningarna på tv. Från Thandie Newtons eklekticism till Evan Rachel Woods utställningsdräkter använder showens skådespelare mode som ett sätt att uttrycka och i går kvällens säsong 2 premiär tog sin nyaste talang i centrum. Tao Okamoto gick med i raden som Hanaryo och prydde den röda mattan med ett raffinerat utseende från Elie Saab i sin favoritgrön av grön. Det var verkligen långt ifrån slaget som man kan välja att bära under en robotuppror, vilket istället reflekterar den förra modemodellens raffinerade personliga stil. ”Det var perfekt på grund av blombroderiet, som var väldigt fjädrande”, sa stjärnan efter evenemanget.

06-tao-westworld-diary
Trots att detaljerna om hennes roll och uppspelningen i Shogun World, en tidigare osynlig del av parken, som är starkt baserad på Japans Edo-period, förbli mystisk, kunde Okamoto äntligen dela med sig av nyheterna om sitt engagemang i projektet efter sekretess månader . Hon uppdaterade hennes Instagram tidigare i veckan med en stillbild av sig själv och erkänner att hon känner sig lättad över nyheterna som är offentliga. ”Jag var väldigt frustrerad som du kan tänka dig! Men samtidigt såg jag fram emot att se människors reaktioner när säsongen kommer ut, säger hon. ”Jag är så glad att alla mina vänner och familj är stolta över att jag ska vara på showen! Att vara en del av denna fantastiska grupp av skådespelare var bara episk och en stor ära. ”

Efter att ha agerat motsatt Wolverine, som spelades in i Batman v Superman, och nu Westworld, kan man utgå ifrån att Okamoto har haft sin fyllning av surrealistiska scenarier, men det är knappast fallet. ”Eftersom jag inte föddes och uppvuxen i USA finns det några begränsningar för att jag ibland bor i traditionella amerikanska storyliner”, säger Okamoto, som uppskattar science fiction för sina olika historier. ”För den här genren kan jag vara någon, och det är det som spänner mig och ger mig så många möjligheter.” Här delar Okamoto ögonblicksbilder från showens säsong 2-premiär och dess stjärnteaterade efterparti.

Vindens varelser x State Optical Co.s solglasögon Arbete för dag. . . Eller natt

På marsdagen som Shane Gabier och Christopher Peters of Creatures of the Wind planerade att fira lanseringen av deras solglasögon samarbete med Chicago-baserade glasögon varumärke State Optical Co., en massiv snöstorm drabbade New York City. Undeterred, de gick allihop med festen. Det var typ av lämplig gest, eftersom de inflytelser som informerade deras mönster var om att ha nyanser av inomhus; den punky, nya vågan i slutet av 70-talet och början av 80-talet när hipsters skulle festa, festa, festa i nattklubbar med mörka glasögon fasta på sina ansikten-Joy Division’s Ian Curtis, Devos Mark Mothersbaugh och drottning av kitschy cat- öga Debbie Harry of Blondie.00-story-final-cotw

”När vi undersökte detta samarbete såg vi på våra hjältar och ikoner från den tiden”, säger Peters, ”men vi ville inte att formerna skulle se retro ut. Vi tweaked dem så att de inte såg ut för igenkännliga eller så specifika. ”De fyra stilarna är gjorda i sköldpadda, rött, svart och grönt acetat, och varierar från det ovan nämnda långsträckta kattdjuret till en tyngre kvadratisk stil som faktiskt bryter mot Förbi genom linsen (ledsen!) idag. ”De har alla denna glam-komponent till dem”, säger Gabier. ”Jag skulle inte säga att de var könsneutralt, men de är lekfulla i det avseendet.”

Stylerna är uppkallade efter Chicago adresser-både varelser och statliga våren från staden. (Det finns övervakningen, Tripp, Leland och Neenah.) Processen innebar att Gabier och Peters gjorde ett par resor till statens ateljéer, belägna i en nordlig förort där de kunde träffas med företagets tekniker. De som går tillbaka till var de först började troligen bara läggas till den pågående reflektionen de har upplevt på vad de vill att deras etikett ska vara, med tanke på deras meddelande att flytta till ett mer projektbaserat tillvägagångssätt. De är glada att vara (något) som går ut ur modet råttan.

”Under de senaste månaderna har det inte blivit nödvändigt att göra en fullständig samling, vilket har gjort sakerna mycket mer kreativa och öppna”, säger Gabier, något som echoed av hans partner Peters. ”Du tänker på vad du borde göra istället för grandiose idéer om vad du ska göra. Vår försäljning har varit otroligt, eftersom vi valde att arbeta på det här sättet, fortsätter han. ”Det har varit bra att förändra och göra saker som spelar roll.”

Även Rihanna bär på UGG igen

Rihanna flög tillbaka till New York City igår i sitt typiska stora mode – men istället för att visa fram de futuristiska nyanserna från sitt Dior-samarbete, tog Rihy en snyggare tack för de kalla månaderna. Den barbadiska sångaren är ingen främling till en uttalande topper, och i går kväll grep möjligheten att lyfta fram hennes unicornstatus i Gucci’s hooded puffer. Stjärnan på showen var dock UGG-stövlarna på hennes fötter och bevisade (återigen) Rihanna mode förskrivning.00-story-rihanna

Y / Project presenterade lårhöga versioner av SoCal-skodonens favorit bara fem dagar sedan vid deras hösten 2018-mäns show i Paris, men det var Rihanna som förhöjde stöveln till första klassens territorium. Hennes Gucci parka med sin logo-ed inre panel var den perfekta folien till hennes mysiga separata: Palace Skateboards slouchy tröjor, en enkel tee och Rocnation pappa hatt. Men det var de små bitarna som inledde henne att leta efter ikonstatus. En logo-ed Dior-ficka, överdimensionerad Fenty x Puma furry shopper och Off-White x Warby Parker nyanser, alla nödvändiga häften för en kameraklar ankomst.

3 veckor eller 3 barn: en semester fusk för par, gammal och ny

Det finns en viss osäker punkt i alla förhållanden som vanligtvis träffar semester och frågar den åldrade frågan: ”Vad får jag min partner?” Tja, först överväga situationen. Är du nyss slagen? Shacked upp för livet? Någonstans mitt emellan? Hur som helst, det finns ingen jämförelse med en noggrant genomtänkt gåva. Här bryter vår semesterfusk för par av de bästa gåvorna för att ge upp siffrorna.

121317_COUPLES_GIFT_GUIDE-04-02

Tre veckor
Du vill vara smart, inte cheesy; söt, inte galen; tankeväckande, men inte övertygad. Får inte hänga på det hela ”vad det hela betyder” sak-istället, tänk på vad som får din nya någon att le. Inside skämt är en bra hoppa-off punkt. Så, till exempel, om bae är en finsmakare i köket, varför inte några på gång sriracha? Om du har en hot tech nerd på dina händer, kommer en uppsättning superlätta hörlurar säkert att vinna honom eller henne över. Skönhet och böcker är alltid en säker satsning. Fortfarande solid i ”aldrig lämnar sängen” -fasen? Du kan aldrig gå fel med ett Netflix presentkort.

Tre månader
Du har spenderat hela tiden tillsammans, men du känner dig stumped när det gäller att hitta något som verkligen kommer att vinna din speciella någon över. Slå din bättre hälsa till stansen med en av hans eller hennes önskelista plockar. Kanske är det ett par väderstövlar eller den snyggaste ljudstången; den perfekta Gucci plånboken eller en plysch Ganni tröja. Vad gäller de som ligger före kurvan som redan bor ihop? Medan du jobbar med att slå samman tillgångar – förhandla allt från inredning till lådutrymme – fira och fira med HPs Sproket Photo Printer.

Tre år
Nu vet du att du har en målvakt, och ingenting säger ”Jag älskar dig” som de testade gåvorna – en Loewe väska eller en vintageklocka som låter din partner veta att du menar affärer. Planer för en avlägsen destination för semestern? Lägg till det förestående spännande äventyret med gåvor som fortsätter att ge vid ankomst – oavsett om det är en liten röd solbränna, bitty bräschbyxa eller en cool ny dragkedja.

Tre barn
Du har betalat dina avgifter nu är det dags att släppa icke-så-subtila tips om vad ditt hjärta önskar denna högsäsong. Peka ut det personligen, flagga det i en tidning, eller rakt upp tagga honom eller henne på Instagram. Det är dags att ta på dekadensen – en kashmirsklänning för sina monogrammade manschettknappar för honom – och gör dig redo att däcka salarna.

Sångare-Songwriter Moses Sumney på sin romantiska, vampyr-inspirerade stil

Moses Sumney har fast etablerat sig som en vital musikalisk talang med sin fullbordade debut, aromanticism, men han blir också snabbt något av en downtown fashion älskling. Sångaren-låtskrivaren, som föddes i San Bernardino, Kalifornien, bryr sig inte så mycket om kläder som barn, vilket troligen hade att göra med uniformerna som han hade att bära under en sexårig ungdomstank i Ghana. Men mellan hans pågående samarbeten med Solange (som han träffade i New York Fashion Week Saint Heron showcase 2014) och en gossamer live performance på Eckhaus Latta’s Spring 2018 show (där han sjöng en avskalad medley av täcker, från Cocteau Twins ”Lorelei” till ”Jag känner kärlek” av Donna Summer), har falsetto-voiced konstnären på senare tid blivit uppmärksam på hans utseende såväl som hans ljud.

00-story-image-moses-sumney-new-album[1]

Sumney definierar aromanticism som ”en aversion eller frånvaro av romantisk kärlek, eller närvaron av romantisk kärlek i en minskad grad”, men ironiskt nog hänvisar han till romantisk tid som ett stort inflytande när det gäller hans stil, särskilt det flytande utseendet av präster och den fiktiva undeaden: ”Jag vill bara se ut som en superhjälte vid denna tidpunkt eller som en vampyr.” Hans förkärlek för långa dramatiska all-black outfits härstammar också av hans familjs speciella stilförutsättningar. ”Jag kommer från en familj som gillar att klä sig,” säger han. ”Jag tittar på mina bilder av mina föräldrar på 70-talet – de brukade bo i Paris – och de klädde sig till nioåren.”

Hans faders kallelse som pastor påverkade hans estetik på ett mer direkt sätt: De kaskade kyrkokläderna han skulle ha har översatt till Sumneys preferens för kläder som är ”riktigt flytande och som rör sig på scenen” eller de som ”ser ut som en filt, väsentligen , men med vingar. ”Och medan han säger att han bär samma par svarta 69 byxor” för att sova, på flygplanet, på scenen och till intervjuer, ”erkänner han att vissa bitar bäst sparas för rampljuset:” Jag kan inte alltid ha på sig en käpp på tunnelbanan eller till kaféet. ”Men på så vis känner sig kostymer så enkelt att Sumney är svett. ”Jag tycker att scenen, för mig, är en plats för komfort”, säger han. ”Det är en plats att leva ut fantasi om hur du vill vara.”

Detta bara i: WHIPs är de nya miljonerna

Från fru Robinson till ”Stiflers mamma”, Demi Moore till Brigitte Macron, sexiga kvinnor i en viss ålder – särskilt de som är i relationer med yngre män – har länge slagits med vulgära etiketter som ”MILF” och ”Cougar”. Det är, tills nu. Idag på den brittiska dagtidsshowen Denna morgon gav författaren Bibi Lynch ett positivt nytt förslag: WHIP, eller ”kvinnor som är heta, intelligenta och i deras främsta”.

00-lede-whips-brigitte-macron

Kanske är det tack vare den konservativa frysta ”PC-kulturen”, men förnedrande sexuellt önskvärda och självsatta kvinnor som råkar vara dating yngre män är officiellt passé, eller som Lynch avskedade det, snarare ”snyggt”. ”Med” cougar ” Männen är byte, ”Lynch, vem är 51 och singel, sade. ”WHIPs kände sig snyggare, smartare och sexigare.”

Detta bemyndigande rebrand kommer sannolikt att komma som välkomna nyheter för legendariska WHIPs som Madonna, Mariah Carey, Sam Taylor-Johnson och Joan Collins, som alla har målats som rovdjur av äldre kvinnor som stöter på hjälplös ung man-godis. Chockerande är detta ännu ett av samhällets djupt förankrade sexistiska dubbla normer, eftersom det inte finns någon populär manlig motsvarighet för MILF eller punga. ”DILF” tog aldrig riktigt av sig (men kanske ”dadbod” gjorde det) och till och med ”socker pappa” känner sig ganska gratulerande mot pengarna. Istället lät samhället åldras människors sexiga salt och pepparhår och kronar dem silverrävar. (Ingen störning mot George Clooney.)

MILF: s dödsfall och WHIPs uppkomst är säkert väl tidsbestämd för Brigitte Macron, kanske den främsta WHIP i världen just nu. Frankrikes 64-årige First Lady har blivit repetitivt och illamående för den 24-åriga åldersskillnaden mellan henne och den 39-årige presidenten Emmanuel Macron (förutom av president Trump, som skamlöst kommenterade hennes lilla figur). För sin del har president Macron uthärdat tabloid rykten om att äktenskapet är en skam, en avgift som han starkt har förnekat. ”Om jag hade varit 20 år äldre än min fru, hade ingen tänkt på en enda sekund att jag inte kunde vara legitim tillsammans,” har Macron sagt. ”Det står mycket om misogynin i Frankrike. . . Det är ett stort problem med. . . Hur de ser platsen för en kvinna. ”

Makronerna träffades först när Brigitte var den 15-årige Emmanuels giftiga dramatiker, trots att de inte gifta sig till 2007. ”Kärlek tog allt i sin väg och ledde mig till skilsmässa”, sa hon förra året. ”Det var omöjligt att motstå honom.” Känslan var uppenbarligen ömsesidig.

Gigi Hadid vänder Athleisure Hair till en Street Style Home Run

Dramatiska hårtransformationer kan vara par för kursen i modellen av modellgatanstilställningar, men det tar en viss karaktär av större karaktär än att utföra något subtilare och sportigare – som fortfarande registrerar sig på modeskartan.

01-lede-gigi-hadid-ponytail-to-knot

Ange Gigi Hadid. Befälhavaren av bombshellens skönhet gick ut igår i en snurrad hästsvans rakad tillbaka med en hint av lyft på kronan, som hon parade med en grafisk knapp-down-topp. Men bara några timmar senare hittade det lätta utseendet en polerad motstycke i en snygg låg bulle som kunde ha väderat en mid-day träning och snabb dusch innan hon gick tillbaka, den här gången byttes med en topp i en enkel svart pullover.

Några välutvecklade makeup-tweaks förhöjde effekten i form av power browsar, glödande hud och rosa läppstift. Vad gäller hennes stilmedvetna konstanter? Djärva tryckta byxor, mörka runda svarta solglasögon, och den typ av upplyst-från-in-förtroende som är det säkra märket för en modern Super.

De vackraste sommarringarna och de bästa nagellacken att bära med dem

Som trender går, precis som en viss stil tar över, kallas det totala motsatsen ofta till handling. Ta till exempel den nuvarande pedicuren för ögonblicket: Det är inte bara ett uppfriskande chic alternativ till ”affären på tipsen, fest på tåren”, men det är också anledningen till att färgen tar hand om storm det här sommar. Men istället för att helt enkelt byta ut en ballett tofflor skugga av rosa för en iögonfallande ta på crimson, gör som proffsen, och Rihanna, och matcha dina fingertoppar till dina juveler. När allt är bra är det en bra, dubbelkran-värdig bauble utan en blank samordnad manikyr för att visa upp det?

polish-jewels-10

Den här säsongen, ta en promenad på den vilda sidan och kompensera Marc Alarys djungel-temat med en varm koboltciffer Prova på Sarah Chloes gotiska anpassade inskription för storlek med en lika moody obsidianlack eller kombinera Foundraes kult-klassiska cigarrerband med en ljus poppyrosa nyans. Måla på ett lager av oxblood iriserande polska för att matcha en delikat pavéring av Irene Neuwirth; Den subtila skimningen i skuggan kommer utan tvekan att lyfta fram diamanterna liksom förra helgens förvärvade glöd. Här kommer 10 av de bästa och mest briljanta smycken och polska parningarna att spela bra med dina dämpade tår och ta dig direkt i höst.

Blake Lively vänder tvätt-och-gå-hår till en blond bombshell-ögonblick

Med den 90-inspirerade blowouten som gör en överraskande It-girl comeback, kan det vara lätt att glömma det eviga överklagandet hos en nyvasket man som lämnas lös för att torka i solen. Det kan vara varför Blake Lively och hennes varumärkesblonda längder såg så enkelt tilltalande ut på Long Island idag, där skådespelerskan var utförandet av ostudierad glamour.

00-lede-blake-lively-american-beauty

Livlig promenerade tillsammans med sin syster, Robyn, med sina interminable bombshell längder som visar den typ av flyktig konsistens som bara kan uppnås med en viss fuktig fuktighet från rak från duschen. Den oönskade stilen såg så mycket bättre ut ihop med en djup sidodel och mörknade rötter för ett ögonblick som var som på-punkt som hennes skarpa vita knapp ner och jeans. Minimal makeup-spara för en flaska rosa läppbalsam och sopa av rodnad – fördjupade effekten, den övergripande atmosfären ger upphov till en förtrollad Carolyn Bessette-Kennedy. Bevis på att medan Hollywoodtrenderna kommer och går, finns ingenting som skiner ganska ljus som en amerikansk klassiker.