Gigi Hadid vänder Athleisure Hair till en Street Style Home Run

Dramatiska hårtransformationer kan vara par för kursen i modellen av modellgatanstilställningar, men det tar en viss karaktär av större karaktär än att utföra något subtilare och sportigare – som fortfarande registrerar sig på modeskartan.

01-lede-gigi-hadid-ponytail-to-knot

Ange Gigi Hadid. Befälhavaren av bombshellens skönhet gick ut igår i en snurrad hästsvans rakad tillbaka med en hint av lyft på kronan, som hon parade med en grafisk knapp-down-topp. Men bara några timmar senare hittade det lätta utseendet en polerad motstycke i en snygg låg bulle som kunde ha väderat en mid-day träning och snabb dusch innan hon gick tillbaka, den här gången byttes med en topp i en enkel svart pullover.

Några välutvecklade makeup-tweaks förhöjde effekten i form av power browsar, glödande hud och rosa läppstift. Vad gäller hennes stilmedvetna konstanter? Djärva tryckta byxor, mörka runda svarta solglasögon, och den typ av upplyst-från-in-förtroende som är det säkra märket för en modern Super.