Detta bara i: WHIPs är de nya miljonerna

Från fru Robinson till ”Stiflers mamma”, Demi Moore till Brigitte Macron, sexiga kvinnor i en viss ålder – särskilt de som är i relationer med yngre män – har länge slagits med vulgära etiketter som ”MILF” och ”Cougar”. Det är, tills nu. Idag på den brittiska dagtidsshowen Denna morgon gav författaren Bibi Lynch ett positivt nytt förslag: WHIP, eller ”kvinnor som är heta, intelligenta och i deras främsta”.

00-lede-whips-brigitte-macron

Kanske är det tack vare den konservativa frysta ”PC-kulturen”, men förnedrande sexuellt önskvärda och självsatta kvinnor som råkar vara dating yngre män är officiellt passé, eller som Lynch avskedade det, snarare ”snyggt”. ”Med” cougar ” Männen är byte, ”Lynch, vem är 51 och singel, sade. ”WHIPs kände sig snyggare, smartare och sexigare.”

Detta bemyndigande rebrand kommer sannolikt att komma som välkomna nyheter för legendariska WHIPs som Madonna, Mariah Carey, Sam Taylor-Johnson och Joan Collins, som alla har målats som rovdjur av äldre kvinnor som stöter på hjälplös ung man-godis. Chockerande är detta ännu ett av samhällets djupt förankrade sexistiska dubbla normer, eftersom det inte finns någon populär manlig motsvarighet för MILF eller punga. ”DILF” tog aldrig riktigt av sig (men kanske ”dadbod” gjorde det) och till och med ”socker pappa” känner sig ganska gratulerande mot pengarna. Istället lät samhället åldras människors sexiga salt och pepparhår och kronar dem silverrävar. (Ingen störning mot George Clooney.)

MILF: s dödsfall och WHIPs uppkomst är säkert väl tidsbestämd för Brigitte Macron, kanske den främsta WHIP i världen just nu. Frankrikes 64-årige First Lady har blivit repetitivt och illamående för den 24-åriga åldersskillnaden mellan henne och den 39-årige presidenten Emmanuel Macron (förutom av president Trump, som skamlöst kommenterade hennes lilla figur). För sin del har president Macron uthärdat tabloid rykten om att äktenskapet är en skam, en avgift som han starkt har förnekat. ”Om jag hade varit 20 år äldre än min fru, hade ingen tänkt på en enda sekund att jag inte kunde vara legitim tillsammans,” har Macron sagt. ”Det står mycket om misogynin i Frankrike. . . Det är ett stort problem med. . . Hur de ser platsen för en kvinna. ”

Makronerna träffades först när Brigitte var den 15-årige Emmanuels giftiga dramatiker, trots att de inte gifta sig till 2007. ”Kärlek tog allt i sin väg och ledde mig till skilsmässa”, sa hon förra året. ”Det var omöjligt att motstå honom.” Känslan var uppenbarligen ömsesidig.