3 veckor eller 3 barn: en semester fusk för par, gammal och ny

Det finns en viss osäker punkt i alla förhållanden som vanligtvis träffar semester och frågar den åldrade frågan: ”Vad får jag min partner?” Tja, först överväga situationen. Är du nyss slagen? Shacked upp för livet? Någonstans mitt emellan? Hur som helst, det finns ingen jämförelse med en noggrant genomtänkt gåva. Här bryter vår semesterfusk för par av de bästa gåvorna för att ge upp siffrorna.

121317_COUPLES_GIFT_GUIDE-04-02

Tre veckor
Du vill vara smart, inte cheesy; söt, inte galen; tankeväckande, men inte övertygad. Får inte hänga på det hela ”vad det hela betyder” sak-istället, tänk på vad som får din nya någon att le. Inside skämt är en bra hoppa-off punkt. Så, till exempel, om bae är en finsmakare i köket, varför inte några på gång sriracha? Om du har en hot tech nerd på dina händer, kommer en uppsättning superlätta hörlurar säkert att vinna honom eller henne över. Skönhet och böcker är alltid en säker satsning. Fortfarande solid i ”aldrig lämnar sängen” -fasen? Du kan aldrig gå fel med ett Netflix presentkort.

Tre månader
Du har spenderat hela tiden tillsammans, men du känner dig stumped när det gäller att hitta något som verkligen kommer att vinna din speciella någon över. Slå din bättre hälsa till stansen med en av hans eller hennes önskelista plockar. Kanske är det ett par väderstövlar eller den snyggaste ljudstången; den perfekta Gucci plånboken eller en plysch Ganni tröja. Vad gäller de som ligger före kurvan som redan bor ihop? Medan du jobbar med att slå samman tillgångar – förhandla allt från inredning till lådutrymme – fira och fira med HPs Sproket Photo Printer.

Tre år
Nu vet du att du har en målvakt, och ingenting säger ”Jag älskar dig” som de testade gåvorna – en Loewe väska eller en vintageklocka som låter din partner veta att du menar affärer. Planer för en avlägsen destination för semestern? Lägg till det förestående spännande äventyret med gåvor som fortsätter att ge vid ankomst – oavsett om det är en liten röd solbränna, bitty bräschbyxa eller en cool ny dragkedja.

Tre barn
Du har betalat dina avgifter nu är det dags att släppa icke-så-subtila tips om vad ditt hjärta önskar denna högsäsong. Peka ut det personligen, flagga det i en tidning, eller rakt upp tagga honom eller henne på Instagram. Det är dags att ta på dekadensen – en kashmirsklänning för sina monogrammade manschettknappar för honom – och gör dig redo att däcka salarna.