Även Rihanna bär på UGG igen

Rihanna flög tillbaka till New York City igår i sitt typiska stora mode – men istället för att visa fram de futuristiska nyanserna från sitt Dior-samarbete, tog Rihy en snyggare tack för de kalla månaderna. Den barbadiska sångaren är ingen främling till en uttalande topper, och i går kväll grep möjligheten att lyfta fram hennes unicornstatus i Gucci’s hooded puffer. Stjärnan på showen var dock UGG-stövlarna på hennes fötter och bevisade (återigen) Rihanna mode förskrivning.00-story-rihanna

Y / Project presenterade lårhöga versioner av SoCal-skodonens favorit bara fem dagar sedan vid deras hösten 2018-mäns show i Paris, men det var Rihanna som förhöjde stöveln till första klassens territorium. Hennes Gucci parka med sin logo-ed inre panel var den perfekta folien till hennes mysiga separata: Palace Skateboards slouchy tröjor, en enkel tee och Rocnation pappa hatt. Men det var de små bitarna som inledde henne att leta efter ikonstatus. En logo-ed Dior-ficka, överdimensionerad Fenty x Puma furry shopper och Off-White x Warby Parker nyanser, alla nödvändiga häften för en kameraklar ankomst.