Inuti Westworlds säsong 2 Premiere med Tao Okamoto

Det finns mycket mer till Westworlds överklagande än bara androider. Hit-serien, som återvänder till den lilla skärmen i helgen, skryter med kritik och en av de mest snygga gjutningarna på tv. Från Thandie Newtons eklekticism till Evan Rachel Woods utställningsdräkter använder showens skådespelare mode som ett sätt att uttrycka och i går kvällens säsong 2 premiär tog sin nyaste talang i centrum. Tao Okamoto gick med i raden som Hanaryo och prydde den röda mattan med ett raffinerat utseende från Elie Saab i sin favoritgrön av grön. Det var verkligen långt ifrån slaget som man kan välja att bära under en robotuppror, vilket istället reflekterar den förra modemodellens raffinerade personliga stil. ”Det var perfekt på grund av blombroderiet, som var väldigt fjädrande”, sa stjärnan efter evenemanget.

06-tao-westworld-diary
Trots att detaljerna om hennes roll och uppspelningen i Shogun World, en tidigare osynlig del av parken, som är starkt baserad på Japans Edo-period, förbli mystisk, kunde Okamoto äntligen dela med sig av nyheterna om sitt engagemang i projektet efter sekretess månader . Hon uppdaterade hennes Instagram tidigare i veckan med en stillbild av sig själv och erkänner att hon känner sig lättad över nyheterna som är offentliga. ”Jag var väldigt frustrerad som du kan tänka dig! Men samtidigt såg jag fram emot att se människors reaktioner när säsongen kommer ut, säger hon. ”Jag är så glad att alla mina vänner och familj är stolta över att jag ska vara på showen! Att vara en del av denna fantastiska grupp av skådespelare var bara episk och en stor ära. ”

Efter att ha agerat motsatt Wolverine, som spelades in i Batman v Superman, och nu Westworld, kan man utgå ifrån att Okamoto har haft sin fyllning av surrealistiska scenarier, men det är knappast fallet. ”Eftersom jag inte föddes och uppvuxen i USA finns det några begränsningar för att jag ibland bor i traditionella amerikanska storyliner”, säger Okamoto, som uppskattar science fiction för sina olika historier. ”För den här genren kan jag vara någon, och det är det som spänner mig och ger mig så många möjligheter.” Här delar Okamoto ögonblicksbilder från showens säsong 2-premiär och dess stjärnteaterade efterparti.