Jennifer Lopez Tre-Piece Suit kan ha varit en hyllning till Janet Jackson, inte Michael

Jennifer Lopez, som länge har utfört hudskinnande utseende, slog det i kväll på Billboard Music Awards. Istället hade hon en väldigt dandig tredelad kostym för att utföra sin nya singel, ”Dinero”. Den optiska vita uppsättningen prydde en siluett med större livslängd: en artfully skräddarsydd jacka med snygga midja och löst passande byxor. J.Lo toppade den av med en hatt som satt så låg, det täckte nästan hennes ögon, medan tillbehör som sängklädda handskar, bälte, plånbokskedja och en rhinestone-skyddad mikrofon gav en stor mängd gnista och stjärnkraft.

00-story-image-jlo-billboards

Medan många människor tog på Twitter för att jämföra Lopez tittar på Michael Jacksons vita kostym i ”Smooth Criminal” (1988), kan J.Lo ha faktiskt betalat en hyllning till sin syster Janet Jackson, som deltog i att acceptera Icon Award . Roligt faktum: Ms Jackson hade en pinstriped Zoot-kostym för hennes musikvideo ”Okej” 1989. Även om en kvinna som rockar en kostym, oavsett referens, ger ett tidlöst och kraftfullt uttalande.