Emily Ratajkowski, den nya ansikten av DL1961, Älskar Vintage Denim och Hatar Tight Jeans

Emily Ratajkowski har nyligen haft mycket på sin platta. För bara några veckor sedan släppte modellskådespelaren sitt väska samarbete med The Kooples-den perfekta bärgaren för de som älskar att gå sans plånbok – och i dag heter hon denim etiketten DL1961. (Det New York-baserade jeanföretaget, känt för sina jumpsuits och easygoing-stilar, är en favorit för Gigi Hadids). Även om Ratajkowskis förflyttning i jeans verkar naturligt – hon uppskattar att hon äger omkring 100 par – flytten representerar en shakeup till sin mestadels vintage denim samling. ”I allmänhet är jag verkligen benägen att ha på sig tappningsprodukter. Du ser mig i olika märken som inte ens känns igen eftersom de är äldre, säger Ratajkowski via telefon. ”Jag älskar verkligen DL1961 eftersom jag är picky när det gäller nya jeans. Jag känner mig som en del av tiden, de nya tvättarna försöker se vintage och översätter inte exakt. Dessa jeans har inte dessa ostliga tvättar och de är extremt stretchiga, så det är en perfekt mellanplats. ”

03-emrata

Ratajkowski medger att hon har haft några missteg i det förflutna när det gäller denimförband. ”Det fanns en period i high school när jag var i 90-talet och sena 80-talet ser ut blommiga klänningar, lår höga strumpor, spets-up tossor-en mycket indie-girl vibe”, säger hon. ”Jag hade denna väldigt intensiva syravårdjacka, Kan du även ha på sig det här? Och jag hade det med syra tvätt jeans. Det var ett dubbelt misstag på 80-talet, men jag tänkte mig snabbt ut att det inte var rätt vibe. Det finns definitivt en gräns. ”

När det gäller hur hennes jean-stil utvecklas, har Ratajkowski blivit något av en jumpsuit-konvertering. ”Det finns en grå moto jumpsuit [från DL1961] och jag älskar en jumpsuit eftersom du bara slänger den och går ut i världen. Det är som en Wonder Woman outfit, säger hon. Men oavsett vilken denimstil som Ratajkowski väljer – vintage eller ny – det finns en regel som hon följer med: Komfort kommer först. ”Att ha på sig jeans för snäva ser bara lite galen ut och det finns inget sätt som är bekvämt,” säger hon. ”Det är som om du inte kan känna blodet i dina ben.” Låt oss se hur bombskalmen går ut i nästa.