Maria Sharapova går tillbaka till Black på U.S. Open Tennis Court

På måndagskvällen besegrade Maria Sharapova Simona Halep vid 2017 U.S. Open, hennes första stora tennisspel sedan hennes tvååriga dopingförbud upphörde. Sharapova var klädd för att vinna i en gnistrande svart tennisklänning och en matchande bomberjacka av Riccardo Tisci för Nike. Swarovski-kristallerna prickade i uniformet sken under stadionens ljus och kände lite som kvällskläder. ”Det kommer alltid att vara svart,” sa Sharapova i en ny intervju med Vogue. ”Det var inte en fråga om vad vi skulle göra för nattkampen.”

holding-maria-sharapova-celebrity-style
Färgen höll också med den lilla svarta tennisklänningen som hon bar i 2006 för att slå Justine Henin-Hardenne och vinna sin enda US Open titel. Sista nattens utseende gick dock bortom grunderna. Tankdelen var trimmad i läder och spets och hon hade svart svart Nike sneakers dekorerad med en silver metallisk swoosh, toppad med en liknande visir. Som Sharapova uttryckte det efter hennes seger, ”Bakom alla dessa Swarovski kristaller och lilla svarta klänningar, har denna tjej mycket grit och hon går inte någonstans.”