Är Bella Hadid hängande upp sina morfarskor för gott?

Bella Hadid, modeens största fan av den här säsongens jättestarka sneakers – Balenciaga-tränaren – förändrar hennes sätt. Efter att ha dansat farfar-stilskor över manens modevecka, återvände Hadid till New York idag i ett klassiskt alternativ som känns coolt igen: Converse Chuck Taylors. Millie Bobby Brown tog sin Chucks till SAG Awards på söndag, och Kaia Gerber har också haft på sig sina högkolor i mellan couture-showen. Med Hadids betänkande kan det markera början på slutet av det som tidigare varit den snabba tungviktsmästaren i sneakervärlden.holding-bella-hadid-celebrity-style
Dessa var inte samma Chucks du bar i grundskolan; Hadids var gjorda i en oväntad neutral tvätt som läste mer som en arbetsstart. Suede-finishen var rätt i linje med sin plyscha skjuvningsbomber. Båda poppade mot alla svarta baslager: en kladdig Wolford turtleneck bodysuit och mamma jeans, en annan trend som hon har haft en stark smak av för sent. Hennes vanliga gigantiska sneakers var inte det enda som märkbart saknades. Hon handlade också sin signaturbagsäck för en Prada-ryggsäck som tog med sig den gamla skolans vibbar hela cirkeln.