Kelela’s Crystal-Fringe Cowboy Hat är Coachella Fashion på sitt finaste

Oavsett om det beror på den kraftfulla ökensolan eller den mer är bättre estetiken som kommer att definiera festivals-tjejstil, har Coachella-deltagare en speciell besatthet med topptillbehör. Ja, blomkronan väger otvetydigt stor i den här kategorin, men 2018 kan bara vara det år som nu-cliché-huvudstycket äntligen slås upp – kanske av den allt populärare beretten, men det var verkligen försvann i förra veckan av Rihanna’s utblåst balakvåg även om RiRi är den enda personen som faktiskt kunde dra den ena av).01-kelela-coachella

Kelela visade att ibland är lite glitz allt som behövs för att göra ett klassiskt tillbehör ser fräscht ut. I helgen sättade hon sin spin på cowboyhatten genom att donera en vit som ganska bokstavligen droppade i Swarovski-kristaller. Solange samarbetade nyligen med sin son för att lägga till en teardrop-crystal trim till sin egen version av chapeauen, medan liknande stora brimmed hattar styrde våren 2018 Luar-banan, men Kelelas kristallklädda cowboyhatt på Coachella ökade verkligen festivalens tillbehörsspel . Dessutom är det ett bevis på det stycke som det stal strålkastaren från Kelelas rena, skimrande Christopher Kane-klänning. Här hoppas att hennes djärva tag har dödat den trösta kronkronan en gång för alla.