Meghan, hertiginna av Sussex, bär en On-Sale-klänning till hennes första kungliga förlovning

00-story-meghan-markle (2)Meghan Markle kan ha blivit hertiginnan av Sussex på lördag, men idag blev hon officiellt välkommen som medlem av ”Firmen”. Det nyaste tillägget till kungafamiljen gick ut med sin man, prins Harry och svärföräldrar, prins Charles och Camilla, hertiginna av Cornwall, för en trädgårdsfest vid Buckingham Palace. För tillfället valde hertiginnan Goat, en etikett plockad från sin svägerska Kate Middletons garderob. Den rosa rosa klänningen – en skräddarsydd version av en som nu säljs för 450 dollar – var det perfekta valet för Markle, och hon lade till sin egen stil genom en fascinator från Philip Treacy och diamant smycken.

Markles effekt på den kungliga familjen är redan uppenbart, och dagens ensemble pekar på sin växande lätthet i sin nya omgivning. Paletten lånade sig till kungligt nödvändiga nakenstrumpbyxor, som hertiginnan klarade sig grundligt med neutrala stilettor från Tamara Mellon. Den tonalt koordinerade hatten och kopplingen avslutade utseendet på ett riktigt sätt.