Om pro24

Pro24.se har utvecklats för ett enda syfte endast och det är för att hjälpa människor att tjäna pengar med sin blogg. Det finns en hel del olika gratis tjänster på nätet där du kan skapa en blogg precis som hos oss men ”alla” dessa tjänster låser dig till att inte kunna ta bort deras reklam eller erbjuder dig att ta bort den mot en månadsbetalning. Inte nog med att dom stjäl din hårt förtjänade trafik och tjänar pengar som du borde tjäna men dessutom så bestämmer dom vilka annonser som ska synas och på så sätt även dömer din blogg till misslyckande då du aldrig kan utforma den så som du vill och med relevanta annonser som du väljer att visa.

highly-successful-people

Hur fungerar pro24.se då?

Pro24.se erbjuder dig ett enkelt bloggverktyg och låter dig välja bland massor av olika teman. Varje blogg du skapar hos oss är dessutom 100% reklamfri och fri från några som helst kännetecken om vår sida förutom din domän som blir pro24.se/dittbloggnamn. Detta betyder att du och ingen annan bestämmer helt och hållet vad du vill ha på din blogg som tex olika verktyg, annonser, information osv. Alla besökare som kommer in på din blogg är dina och dom pengarna som dom genererar via dina annonser är också 100% dina.

Vi tror på dig, gör du?

Vi tror på att varje individ oavsett om han eller hon börjar blogga för att tjäna pengar eller bara för skojs skull ska ha rätt att själva kunna påverka vad som syns på deras blogg eller inte och utan att behöva betala något extra för det. Vi tror också på att den som vill tjäna pengar med sin blogg har rätt att behålla allt som bloggen genererar i vinst och därför lägger vi oss inte i vad du har på din blogg eller hur utan väljer istället att endast informera dig om vilka möjligheter du har samt hur du jobbar för att lyckas. Resten är upp till dig!

Vi hjälper dig gärna!

När du driver en blogg hos oss vill vi att du ska trivas och det betyder att du ska kunna påverka din blogg så som du vill men det är inte alltid det enklaste kanske, vi vet. Därför hjälper vi gärna till först och främst genom att regelbundet publicera nya guide manualer men även personligen så klart eftersom ditt problem eller önskemål kanske är något enbart du behöver. Om du får problem med din blogg eller vill ha personlig hjälp med något behöver du bara skicka iväg ett email till oss via vår kontakt sida så hör vi av oss så fort vi kan och hjälper dig.