Snabblån – Jämför snabblån – låna snabbt, enkelt & smart!

vad-behöver-du-pengar-tillHej och välkommen till vår blogg om snabblån. I det här avsnittet går vi igenom ett par viktiga saker du bör känna till när du ska låna pengar snabbt för att få det bästa möjliga lånet. Låt oss först börja med att förklara begreppet snabblån och begreppet smslån. Båda dessa är nämligen exakt samma sak men dom har olika namn eftersom man kallade det första snabblånet för smslån eftersom den som lånade behövde verifiera lånet med sin mobil via ett sms. Nu när vi vet att det är samma sak kan vi gå vidare till dom viktigare sakerna i ämnet.

Snabblån utan UC

Låt oss börja med snabblån utan UC. Först vad är UC och vad betyder det att låna utan UC. Det innebär att långivaren inte behöver kolla din kreditvärdighet via Upplysnings centralen som är Sveriges centrala upplysnings center. Att låna utan UC betyder helt enkelt att man kan bli beviljad lån fast man har anmärkningar eller andra lån som man redan betalar av. Lånar man av långivare som kollar ens kreditvärdighet via UC kan det vara så att man blir nekad lånet trots att man kan betala det eftersom det inte ser bra ut på papper och eftersom dom inte är villiga att ta risken.

Räntefria snabblån

Det andra väldigt viktiga du behöver veta när du ska ta ett snabblån är att det finns räntefria snabblån. Detta är precis som i dom flesta branscher något som långivare lockar med eftersom konkurrensen mellan dom är så stor men för oss som ska låna betyder det att vi kan låna räntefritt när vi lånar första gången. Nästa gång vi ska ta ett snabbt lån kan vi bara välja en ny långivare och låna räntefritt igen. Jag rekommenderar alla som ska ta smslån som har högre ränta än vanliga lån att utnyttja dessa räntefria lån så gott man kan.

Ha en plan

Sist men inte minst skulle jag rekommendera dig som ska ta ett snabblån att alltid först sätta upp en betalningsplan för hur du ska betala tillbaka lånet för snabblån har nämligen betydligt större ränta än vanliga lån och om man dessutom inte betalar tillbaka i tid så blir det ännu dyrare. Se därför först igenom din ekonomi och sätt upp en betalningsplan på så kort tid som möjligt för att snabbt bli av med ditt lån. En sajt som hjälper dig med bland annat att jämföra lån och ge dig smarta tips är http://www.lånasnabbt.com. Besök den så hittar du mer liknande användbar information som hjälper dig att göra smartare snabblån.

Ha det gott!
Pro24.se/snabblan