Ta färjan med DFDS för en oförglömlig resa

Pröva en förträfflig kryssning med DFDS

Pröva en förträfflig kryssning med DFDS

Vare sig det är högsommar eller mitt i vintern kan man alltid imponeras av en förträfflig kryssning. Det spelar ingen roll om man åker själv, med familjen eller med sina kollegor. Kryssningar blir alltid en stor hit oavsett. Just därför bör man satsa på några av DFDS färjor som kan ta en till bland annat Norge, Estland, Litauen och Skottland. Nedan ska vi tala lite mer om de olika resorna som är möjliga med DFDS. För att läsa mer kan man besöka https://www.dfdsseaways.se/.

Högtidsfirande på skeppet

När jul eller nyår börjar närma sig vill man under de flesta år slå på stort. Det händer ju enbart en gång om året. Just därför kan det vara roligt att satsa på en nyårskryssning som verkligen kommer att bli ett äventyr utöver det vanliga. Dansa loss till ett liveband, ät riktiga utsökta rätter i någon av restaurangerna eller ta ett glas champagne i baren. Det finns så många roliga aktiviteter att ta del av.

Om det inte än är dags för nyårsafton kanske man vill bjuda in sina kollegor till ett julbord på Oslobåten. Detta blir sannerligen en fantastisk upplevelse som sent kommer att glömmas. Om man vill fira lite extra kan man dessutom dra igång firandet i nattklubben.

Färjan till Oslo

Att just ta färjan till Oslo är väldigt trevligt på så vis att det finns ett hav av aktiviteter att ta del av både på färjan och när man väl anländer i Norge. Redan när det kommer till middagen blir de flesta positivt överraskade när de ser att det finns sju olika restauranger att välja mellan. Om man har barnen med sig kan de även skapa sina egna mjukglassar i glassmaskinen som grädden på moset efter middagen.

För en liten shoppingtur ombord på färjan finns det en Taxfree butik med ett brett urval av allt man kan tänka sig. Man kan strosa runt och titta på kläder, smink, klockor, smycken drycker, choklad och mycket mer. Detta är dock kanske inte särskilt roligt för barnen om man har tagit med sig hela familjen, och då kanske man hellre vill rikta in sig på Bubble Zone. Såsom namnet antagligen avslöjar är detta en plats på båten där hela familjen kan simma och h roligt tillsammans. Vare sig man har ett intresse för simbassängen, jacuzzin eller bastun finns det någonting för alla.

Färjan har som sagt mycket att erbjuda, men hur ser det egentligen ut när man har nått destinationen? Man får hela sju timmar i Norge där man kan titta i affärer, äta på ett mysigt café eller ta del av några av de andra aktiviteterna som man finner i Norge. ”The world is your oyster”, som man brukar säga.